Γενικοί όροι επιστροφών (εκτός ελαττωματικών)

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με επιστροφή στο κατάστημα Heaven on Earth. Tο προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση(αρχική), στην αρχική κλειστή ή σφραγισμένη συσκευασία τους (με αξεσουάρ, οδηγίες κλπ.) στην οποία τα παραλάβατε, ακέραια χωρίς φθορές και σκισίματα, αναλλοίωτα χωρίς να έχουν δοκιμαστεί, χρησιμοποιηθεί ή έρθει σε άμεση επαφή με το δέρμα. Σε περίπτωση επιστροφής στο e-Shop είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε με email για την επιστροφή. Σε περίοδο εκπτώσεων, τα εκπτωτικά είδη αλλάζονται μόνο με εκπτωτικά προϊόντα, καθώς επίσης τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου αλλάζονται μόνο με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων. Σας επιστρέφουμε το ποσό της αξίας του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων και των εκπτωτικών προϊόντων. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους. Δεν είναι απαραίτητη η αποστολή της απόδειξης, καθώς υπάρχει ηλεκτρονικά στο αρχείο μας. Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές. Στην περίπτωση που έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Customer Service του Heaven on Earth E-shop στο τηλέφωνο +30 2108081151 ή μέσω e-mail στο eshop@heavenonearth.com.gr.  Η διεύθυνση επιστροφών στο e-Shop του Heaven on Earth, είναι στην οδό Αργυροπούλου 1-3 και Λεβίδου 16 με T.K. 14562, στην Κηφισιά. Δεν γίνονται δεκτές, επιστροφές σε άλλη διεύθυνση εταιρείας.

Πως επιστρέφω ένα προϊόν στο e-shop του Heaven on Earth;

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε αρχικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελάτη στο τηλέφωνο +30 2108081151 ή μέσω e-mail στο eshop@heavenonearth.com.gr αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε και το λόγο επιστροφής τους.  Συμπληρώστε την Φόρμα Επιστροφής που θα βρείτε στο site www.heavenonearth.com.gr ή στο link που υπάρχει στο e-mail της παραγγελίας σας. Στείλτε την Φόρμα Επιστροφής ηλεκτρονικά στο e-mail eshop@heavenonearth.com.gr  ή εκτυπώστε και τοποθετήστε την μαζί με το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε σε ασφαλή συσκευασία. Καλέστε την Γενική Ταχυδρομική και επιστρέψτε το δέμα σας στην αποθήκη μας στη διεύθυνση Αργυροπούλου 1-3 και Λεβίδου 16, στην Κηφισιά με T.K. 14562, με χρέωση δική μας, στο λογαριασμό Heaven on Earth e-shop.

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Όλα τα προϊόντα του Heaven on Earth περνάνε από αυστηρούς ελέγχους. Αν ωστόσο αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα και το προϊόν που λάβατε είναι πχ ελαττωματικό, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα όπως και στην περίπτωση της Επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή μη συμμόρφωσης των παραδοθέντων προϊόντων σε συνάρτηση με την παραγγελία, η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη Γενική Ταχυδρομική και τα έξοδα επιστροφής γίνονται με χρέωση στον παραλήπτη. Το Heaven on Earth θα αναλάβει να σας αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν με ένα καινούργιο(αναλόγως του αποθέματος) είτε να σας κάνει επιστροφή των χρημάτων σας. Στην περίπτωση της αντικατάστασης, θα χρειαστούν 3-5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της επιστροφής, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και αποστολή του νέου προϊόντος. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, αυτή θα εξαρτηθεί από τον τρόπο πληρωμής με τον οποίο έγινε η αρχική αγορά. Δηλαδή, η πληρωμή με αντικαταβολή θα επιστραφεί στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε δηλώσει στη φόρμα επιστροφής, η πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα θα επιστραφεί στην κάρτα σας.

Πως θα γίνει επιστροφή των χρημάτων μου;

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας της. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με κατάθεση του ποσού εντός επτά(7) εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφόσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή.

Τι ποσό θα μου επιστραφεί;

Θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και των τυχόν εξόδων αποστολής.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Μπορείτε να βρείτε τη φόρμα επιστροφών μας στον παρακάτω σύνδεσμο.